Computerwinkels in Noord-Holland | Software Suite (2024)

Inhoudsopgave

  • DC Computers in Amsterdam
  • PCKoopje in Beverwijk
  • LoginPC Noord in Amsterdam
  • Computer Connections in Uitgeest
  • P.C. Wereld Hoorn B.V.
  • Overzicht computerwinkels in Noord-Holland
  • Veelgestelde vragen over computerwinkels in Noord-Holland

Noord-Holland, een provincie die bruist van technologische innovatie en vooruitgang, herbergt enkele van de beste computerwinkels in Nederland. Of u nu een tech-liefhebber, een professional of een casual gebruiker bent, de computerwinkels in Noord-Holland bieden een breed scala aan producten en diensten die aan uw specifieke behoeften voldoen. Laten we dieper duiken in de wereld van deze computerwinkels.

Computerwinkels in Noord-Holland | Software Suite (1)

DC Computers in Amsterdam

DC Computers, gelegen in het dynamische Amsterdam, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met een klantbeoordeling van 4,9 uit 62 recensies. Deze winkel staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan high-end laptops, desktops en randapparatuur. Klanten prijzen DC Computers voor zijn betrokken klantenservice, waarbij het personeel tijd neemt om klanten te helpen bij het vinden van producten die perfect aansluiten bij hun behoeften en budget. Bovendien biedt de winkel betrouwbare reparatie- en onderhoudsdiensten, waardoor het een one-stop-shop is voor alle computervereisten.

PCKoopje in Beverwijk

PCKoopje in Beverwijk is een ander juweeltje in de provincie, met een klantbeoordeling van 4,5 uit 292 recensies. Deze winkel valt op door zijn aanbod van zowel nieuwe als gereviseerde computers, waardoor het een ideale keuze is voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve producten tegen betaalbare prijzen. Het personeel van PCKoopje is deskundig en vriendelijk, altijd klaar om klanten te assisteren bij hun aankoopbeslissingen. Klanten kunnen hier ook terecht voor reparaties en technische ondersteuning.

LoginPC Noord in Amsterdam

LoginPC Noord, gevestigd in de hoofdstad Amsterdam, is gespecialiseerd in computerreparaties en onderhoud, met een klantbeoordeling van 4,4 uit 18 recensies. Deze winkel is een uitkomst voor klanten die geconfronteerd worden met hardware- of softwareproblemen. Hun technici zijn hooggekwalificeerd en bieden snelle, effectieve reparatiediensten. Daarnaast is LoginPC Noord ook een goede bron voor het kopen van computers en randapparatuur, bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Computer Connections in Uitgeest

Computer Connections in Uitgeest, met een beoordeling van 4,6 uit 47 recensies, onderscheidt zich door zijn klantgerichte aanpak. Deze winkel biedt een breed scala aan computerproducten, van standaard laptops en desktops tot op maat gemaakte systemen. Het team van Computer Connections neemt de tijd om de behoeften van de klant te begrijpen, en biedt maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij de individuele vereisten. Klanten waarderen de persoonlijke benadering en de technische expertise die de winkel biedt.

P.C. Wereld Hoorn B.V.

P.C. Wereld Hoorn B.V. in Hoorn, met een klantbeoordeling van 4,3 uit 70 recensies, is bekend als "De Computer winkel van Hoorn". Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment aan computers, accessoires en diensten. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe computer, een upgrade van uw huidige systeem of om technische ondersteuning, P.C. Wereld Hoorn B.V. staat bekend om zijn klantvriendelijke service en deskundig advies. Klanten komen hier voor de kwalitatieve producten en de persoonlijke aandacht die zij krijgen.

Overzicht computerwinkels in Noord-Holland

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de computerwinkels in Noord-Holland die in de tekst zijn besproken. Deze tabel biedt essentiële informatie over elke winkel, waarmee u een goed geïnformeerde keuze kunt maken voor uw computerbehoeften.

WinkelnaamBeoordelingAssortiment en diensten
DC Computers - Amsterdam4,9 (62 reviews)Breed assortiment aan computers, reparatie- en onderhoudsdiensten
PCKoopje - Beverwijk4,5 (292 reviews)Nieuwe en gereviseerde computers, reparatieservices
LoginPC Noord - Amsterdam4,4 (18 reviews)Computerreparaties, verkoop van computers en randapparatuur
Computer Connections - Uitgeest4,6 (47 reviews)Uitgebreid assortiment, op maat gemaakte computersystemen
P.C. Wereld Hoorn B.V. - Hoorn4,3 (70 reviews)Computers, accessoires, technische ondersteuning

Veelgestelde vragen over computerwinkels in Noord-Holland

1. Waar vind ik in Noord-Holland een computerwinkel met hoogwaardige reparatiediensten?
DC Computers in Amsterdam en LoginPC Noord zijn beide uitstekende keuzes voor kwalitatieve reparatiediensten. Ze staan bekend om hun deskundigheid in het oplossen van zowel hardware- als softwareproblemen.

2. Welke winkel in Noord-Holland biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding voor computers?
PCKoopje in Beverwijk is bekend om zijn betaalbare prijzen en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met een assortiment aan nieuwe en gereviseerde computers.

3. Ik zoek een computerwinkel die maatwerkcomputers aanbiedt. Waar moet ik zijn in Noord-Holland?
Computer Connections in Uitgeest is gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte computersystemen en kan voldoen aan specifieke klantwensen met hun persoonlijke benadering.

4. Waar in Noord-Holland kan ik terecht voor een breed assortiment aan computers en accessoires?
P.C. Wereld Hoorn B.V. biedt een breed scala aan computers en accessoires en staat bekend om hun klantgerichte service en uitgebreide productaanbod.5. Zijn er computerwinkels in Noord-Holland die zowel verkoop als technische ondersteuning bieden?
Ja, winkels zoals DC Computers in Amsterdam en P.C. Wereld Hoorn B.V. bieden naast een breed assortiment aan producten ook technische ondersteuning en advies, waardoor ze een complete service kunnen bieden aan hun klanten.

Computerwinkels in Noord-Holland | Software Suite (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5853

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.