Maak kennis met Feid: biografie, leeftijd, carrière, vermogen, lengte, relatie en meer - Guide Achat Gamer (2024)

Feid-biografie

De Colombiaanse zanger en songwriter Salomón Villada Hoyos werd geboren op 19 augustus 1992 in Medellín, Colombia.

Hij is het kind van psycholoog en kleuterjuf Berta Luca Hoyos. Zijn vader Jorge Mario Villada is kunstprofessor aan een universiteit.

Zijn zus Manuela Villada Hoyos studeert momenteel grafisch ontwerp. Hij schreef zich in voor de muzikale populariseringscursussen aan de Universiteit van Antioquia, die plaatsvonden in Medellín.

Hij leerde als tiener klarinet spelen, maar gaf het op toen hij besloot verder te gaan zingen. Later, tijdens zijn studie, nam hij zanglessen en trad hij op voor zijn vrienden.

Hij zong ook in het campuskoor. Uiteindelijk nam hij de beslissing om zich te wijden aan het maken van reggaetonmuziek. Hij zong ook op verjaardagsfeestjes, klasreünies en universiteitsfeesten.

Hij is reggaetonmuzikant, maar houdt ook van hiphop en R&B en luistert naar artiesten als Chris Brown, Drake en T-Pain. Hij wendde zich tot reggaeton omdat hij dacht dat jongere generaties daar de voorkeur aan gaven.

Table des matières

Feid’s nationaliteit

Feid werd geboren in Medellín, Colombia, Verenigde Staten van Amerika. Hij is Amerikaans.

Feid nettowaarde

Feid heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 5 miljoen.

Waar komt Feid vandaan?

Feid komt uit Medellín, Colombia, Verenigde Staten van Amerika.

Hoe oud is Feid?

Feid werd geboren op 19 augustus 1992 en is momenteel 30 jaar oud.

Wat is er gebeurd met Thompson Mike (Sugar Bear)? Waar is hij nu

Feid’s lengte en gewicht

Feid is 1,80 meter lang, maar zijn gewicht is nog niet bekend.

Feids carrière

Momenteel is Feid een van de populairste reggaeton-artiesten. Met twee Billboard Hot 100-nummers en een voortdurende wereldtournee geeft hij vorm aan de wereldwijde muziekindustrie.

Feid begon zijn muziekcarrière als songwriter en heeft regelmatig samengewerkt met enkele van de beste Latin-artiesten zoals Prince Royce, Nicky Jam en J Balvin.

Die dagen zijn echter al lang voorbij, aangezien Feid dit jaar headliner zal zijn op THE STAGE op de SXSW en zal beginnen aan een tour van 29 steden door de Verenigde Staten (na het succes van zijn Amerikaanse tournee in 2022, die binnen enkele seconden uitverkocht was).

De creatieve vaardigheden van de 30-jarige muzikant leverden hem erkenning en prijzen op, maar zijn echte roeping was die van kunstenaar.

Zijn samenwerking met J Balvin aan het nummer “Que Raro” uit 2016 (meer dan 58 miljoen Spotify-streams) kreeg veel steun en bereikte nummer 1 in de Billboard-hitlijsten, waardoor hij uiteindelijk bekend werd als muzikant.

Volgens Balvin, die met Billboard sprak, bracht Feid voortdurend iets nieuws en ik zorgde er altijd voor dat hij wist hoe getalenteerd hij was.

Feid maakte snel naam op de markt voor Latijns-Amerikaanse muziek, maar het afgelopen jaar heeft hij ook opmerkelijk succes geboekt buiten de Spaanstalige gemeenschap.

Een jaar geleden had Feid gemiddeld 11,5 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en 4,8 miljoen dagelijkse views op YouTube. Het heeft nu 37,8 miljoen luisteraars en 15,7 miljoen views.

We vergelijken Feid met twee naburige muzikanten die ook Latijns-Amerikaanse muziek maken om zijn exponentiële groei beter te begrijpen: Ozuna en Anuel AA.

Wie is Mikhaila Peterson, de dochter van Jordan Peterson?

Beide artiesten zijn bekend en hebben meegewerkt aan enkele van de grootste hits van reggaeton, waaronder “China”, “Otro Trago – Remix” en “X – Remix”.

Ozuna’s nummer “Hey Mor” met Feid heeft momenteel meer dan 400 miljoen luisteraars op Spotify en 27 miljoen views op YouTube sinds de release in oktober vorig jaar.

Het meest gestreamde nummer van Anuel is zijn nieuwste single “Más Rica Que Ayer”, die in de eerste week bijna 15 miljoen streams op Spotify en 31 miljoen views op YouTube opleverde.

Van de drie artiesten heeft Ozuna de meeste volgers op Spotify (35,9 miljoen), terwijl Feid de grootste stijging zag.

Feid kreeg in maart 2021 4 miljoen volgers, een stijging van meer dan 700% ten opzichte van zijn aanvankelijke 470.000 volgers. Daarentegen groeiden de Spotify-abonnees van Ozuna en Anuel in dezelfde periode nauwelijks, met respectievelijk 32% en 64%.

Feid begon zijn professionele carrière in Colombia, maar verwierf al snel bekendheid in het buitenland, zowel in Spaanstalige als niet-Spaanstalige landen.

De Verenigde Staten, Italië, Frankrijk en Canada behoren qua maandelijkse weergaven tot de top 30 van landen op zijn YouTube-kanaal. Mexico is het topland wat betreft maandelijkse Spotify-luisteraars met 7,4 miljoen, op de voet gevolgd door de Verenigde Staten met 4,1 miljoen.

De Verenigde Staten zijn ook zijn op één na grootste Instagram-markt, waaruit blijkt dat Amerikaanse fans niet alleen geïnteresseerd zijn in het streamen van zijn muziek, maar ook in het bijhouden van zijn professionele en persoonlijke nieuws.

Burgerlijke staat van Feid

Feif heeft momenteel een relatie met de Colombiaanse muzikant Karol G.

Stapelen drankjes in Eso?

Feid’s familie en broers en zussen

Feid werd geboren als zoon van Berta Lucía Hoyos en Jorge Mario Villada. Hij heeft dezelfde ouders als zijn zus Manuela Villada Hoyos.

Waarom is Feid beroemd?

Feid is momenteel een van de populairste artiesten in reggaeton. Met twee Billboard Hot 100-hits en een wereldtournee op komst, drukt de 30-jarige singer-songwriter zijn stempel op de wereldwijde muziekscene.

Feids kinderen

We hebben geen details over Feid’s kinderen.

Feid’s sociale netwerken

Maak kennis met Feid: biografie, leeftijd, carrière, vermogen, lengte, relatie en meer - Guide Achat Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6131

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.