TNT kijken zonder kabel (2024)

Het televisielandschap is de afgelopen jaren snel veranderd. Streamingdiensten hebben de traditionele kabeltelevisie overgenomen. Serieus, het doorknippen van snoeren is niet alleen een blinde trend; het is duidelijk de meer praktische en economische aanpak, met een hele reeks streaming-apparaten tot je beschikking om uit te kiezen.

Maar de verschuiving van een traditioneel kabelabonnement naar een streamingapparaat betekent niet dat we klaar zijn om alle kabelkanalen en de inhoud die ze aanbieden los te laten. Sommige kanalen hebben nog steeds opmerkelijke inhoud te bieden. En laten we toegeven: er is iets nostalgisch aan het op de traditionele manier kijken naar een programma, met reclames en zo.

Ook fans van TNT-kabelnetwerken die hun kabelabonnement vaarwel hebben gezegd, hoeven hun geliefde zender niet achter te laten. Er zijn tal van manieren om de zender te bekijken zonder een kabelabonnement. Bij al deze manieren hoort natuurlijk ook het betalen voor een abonnement. Maar omdat een online abonnement voor de meeste mensen voordeliger is dan een kabeltelevisieabonnement, is het nog steeds een betere deal.

Sling TV-abonnement

ASling TV-abonnementis een van de meest voordelige pakketten om TNT online te krijgen. In eerste instantie lijken de pakketten misschien verwarrend, maar dit mag u er niet van weerhouden om voor deze service te kiezen. Een klein overzicht van de beschikbare pakketten zal eventuele verwarring helpen wegnemen.

Er zijn twee pakketten beschikbaar bij Sling TV: Sling Blue en Sling Orange. Wat op het eerste gezicht verwarrend kan zijn, is dat beide basisdiensten $35/maand kosten. Sling Blue biedt 3 streaming-apparaten, 45+ livekanalen en gratis 50 uur DVR-opname, terwijl Sling Orange slechts 1 streaming-apparaat, 30+ kanalen en gratis 50 uur DVR-opname biedt. Dus Sling Orange zou goedkoper moeten zijn, toch? Waarom niet? Het verschil zit hem in de aangeboden kanalen, aangezien beide duidelijk afzonderlijke dingen aanbieden. De laatste biedt sport- en familiekanalen zoals ESPN, ESPN2, Disney en Freeform, waardoor het duurder is dan de eerste.

TNT kijken zonder kabel (1)

Voor TNT-liefhebbers is de zender bij beide pakketten inbegrepen, dus de beslissing komt uiteindelijk neer op welke andere zenders je wilt. Je kunt ook zowel Orange als Blue krijgen voor $ 50/maand, waardoor je totale aantal kanalen en streamingapparaten op 4 komt.

Hulu met live tv-abonnement

Hulu behoeft nauwelijks introductie. Het heeft een gevestigde reputatie als streamingdienst. Maar wat veel mensen soms over het hoofd zien, is het feit dat het ook een geweldig plan heeft om je streamingbibliotheek te voorzien van live kanalen.

Met zijnHulu + Live TV-abonnementabonnement krijg je meer dan 65 livekanalen, en een van die kanalen is TNT. Gezien het feit dat het een beetje duurder is, aangezien het $ 64,99 per maand kost. Maar met zijn geweldige reeks kanalen en andere functies zoals 2 schermen, live-opname met 50 uur cloudopslag, is het duidelijk een no-brainer voor mensen die al betalen voor de streamingbibliotheek van Hulu of er toegang toe willen hebben. Gebruikers kunnen ook kiezen voor een bundelabonnement van $ 71,99/maand, inclusief Disney+ en ESPN+, samen met Hulu + Live TV.

AT&T TV-abonnement

EenAT&T TV-abonnementis een andere geweldige optie voor TNT-liefhebbers. Het AT&T TV-abonnement heeft een geweldig zenderaanbod en verschillende pakketten die een grote keuzevrijheid bieden. Het laagste pakket, genaamd Entertainment Package, begint vanaf $ 69,99/maand en het goede nieuws voor TNT-fans is dat het een van de 65+ kanalen is die bij dit abonnement zijn inbegrepen.

Andere abonnementen zijn onder meer het Choice Package, dat voor $ 84,99/maand te koop is en meer dan 90 kanalen bevat, en het Ultimate Package, dat 130+ kanalen biedt voor $ 94,99/maand. Beide pakketten zijn inclusief TNT en ze bieden ook een jaar lang HBO Max aan.

TNT kijken zonder kabel (2)

YouTube TV-abonnement

Last but not least hebben gebruikers ook de mogelijkheid om eenYouTube TV-abonnement. YouTube TV biedt meer dan 85 livekanalen, waaronder uiteraard TNT, voor slechts $ 64,99 per maand. Voor deze prijs is het een van de voordeligste abonnementen die er zijn en die zo'n geweldig aanbod aan kanalen bieden. Het bevat alle favoriete kanalen van fans, zoals competitienetwerken voor al je sportbehoeften en andere entertainmentkanalen zoals PBS, Comedy Central, enz.

YouTube TV biedt ook 3 schermen en 6 accounts. Maar een van de meest aantrekkelijke kenmerken is toch wel de onbeperkte DVR-opslag in de cloud, die meer is dan welk ander abonnement dan ook.

Alle bovenstaande abonnementsplannen die hierboven worden aangeboden, zijn geweldige koopjes. Je kunt ze gebruiken om je inhoud te bekijken op browsers en iOS-/Android-apparaten, en ze ondersteunen allemaal de meeste streaming-apparaten zoals Amazon Fire-apparaten, Roku, Apple TV, Chromecast en Smart TV's. Al deze services bieden ook een gratis proefperiode waarvan u kunt zien of dit de juiste keuze voor u is. En in tegenstelling tot kabeltelevisie zijn er geen verborgen kosten voor apparatuur en ook geen contracten.

Degenen die wanhopig op zoek zijn naar alle voordelen van het TNT-kabelnetwerk zonder de extra kosten van een kabeltelevisieabonnement, zullen dus zeker iets vinden dat geschikt is voor hun behoeften.

TNT kijken zonder kabel (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6634

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.